Izvor:
25.07.2018 u 08:43
0

Miroslav Radović posle šokantnog poraza Legije: „Ovo je bilo užasno“!

Fudbaleri Crvene zvezde, po svemu sudeći, igraće protiv Spartaka Trnave u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jer u Legiji vlada potpuno rasulo, što je priznao i Miroslav Radović

Srpski internacionalac je posle poraza usred Varšave od Slovaka (2:0) rekao da je igra Legije bila užasna i da nešto pod hitno mora da se promeni.

– Moramo da igramo bolje, da se izdignemo, jer ovo je izgledalo užasno – rekao je posle meča Radović.

On je indirektno nagovestio da bi trebalo – smeniti trenera.

– Ne znam da li će voditi ekipu u revanšu, to je teško pitanje. Igram za Legiju godinama i prva osoba koja gubi posao jeste trener – istakao je Radović.

Navijači Legije su imali šta da kažu igračima posle teškog poraza…

– Došli su da nas podrže i šta su mogli da vide? Jedan naš šut posle slobodnog udarca. To nije dovoljno, hoćemo da pobedimo, a ne pravimo šanse i opet gubimo sa više od jednog gola razlike. Spartak se dobro spremio, nisu nas se plašili – rekao je Radović.

informer.rs
Foto: przegladsportowy.pl

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter