Izvor:
12.08.2018 u 19:37
0

PAVKOV SA DVA GOLA REŠIO EVROPSKI DERBI NA MARAKANI: Crvena zvezda sa rezervnim timom pobedila Subotičane za srećan put u Trnavu!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak iz Subotice u okviru četvrtog kola Superlige Srbije rezultaom 3:0 golovima Milana Pavkova i Srđana Babića.

Fudbaleri Crvene zvezde su uspli da upišu i četvrtu pobedu u sezoni u okviru Superlige iako su na ovaj meč izašali sa rezervnim timom.

Od samog starta Zvezda je imala inicijativu koju je Milan Pavkov krunisao prelepim golom posle jedne solo akcije. Nakon toga Zvezdi je bilo dosta lakše u ovom meču.

Isti igrač je duplirao prednost crveno-belih na asistenciju Hajdina koji je iz auta lotpu poslao direktno u šesnaesterac, a tamo je najspremniji bio upravo Pavkov.

Kada se činilo da će to biti konačan rezultat, Babić je u trećem minutu nadoknade postigao i treći gol posle kornera za konačan rezultat 3:0.

Zvezda je prva na tabeli sa četiri pobede u isto toliko mečeva.

Za samo dva dana crveno-beli igraju revanš meč sa ekipom Spartaka iz Trnave, dok će Spartak u četvrtak putovati u Dansku na revanš sa Brondbijem.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter