Izvor:
14.08.2018 u 08:23
0

Samo u Engleskoj: Liverpul prijavio Salaha policiji jer je koristio mobilni u vožnji!

Engleski klub Liverpul prijavio je svog najboljeg fudbalera Mohameda Salaha lokalnoj policiji jer je koristio mobilni telefon dok je vozio.

Video koji je objavljen na društvenim mrežama pokazuje Egipćanina kako koristi mobilni dok je "zaglavljen" u saobraćajnoj gužvi dok mu prilaze brojni ljudi, među kojima i deca, pre nego što se odvezao.

"Klub je posle razgovora sa igračem poslao policiji Mersisajda snimak i okolnosti situacije", saopštio je klub i naglasio da se više neće oglašavati u vezi s ovim pitanjem.

Policija je potvrdila da je dobila snimak fudbalera kako koristi mobilni telefon dok vozi i da je dokaz prosledila odgovarajućem odeljenju.

"Hvala što ste nas obavestili", saopštila je policija Mersisajda.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter