Izvor:
15.08.2018 u 08:03
0

Nemanja Radonjić otkrio detalje drame u Trnavi: „Igrao sam pod injekcijama i umalo zatražio izmenu“!

Nemanja Radonjić je posle pobede protiv Spartaka (2:1) i plasmana u 4. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona otkrio da je malo nedostajalo da izađe iz igre u 70. minutu

– Igrao sam pod injekcijama zbog bolova u nozi, hteo sam čak i da tražim izmenu u 70. minutu, ali sam stegao zube – rekao je Radonjić posle utakmice.

Radonjić je ostao na terenu do kraja produžetaka i to se isplatilo u 98. minutu jer je upravo on dao pobedonosni gol protiv Spartaka za 2:1.

– Bilo je izuzetno teško, s mnogo duela. Posle njihovog gola sam se zapitao: 'Šta sad?' Ali, brzo smo izjednačili, a posle mi je i Ben sjajno asistirao. Mislio sam da će lopta pogoditi prečku, ali je srećom ušla.

Proslavio je gol skidanjem dresa, pa dobio žuti karton. Upitan da li je proslava gola bila u Mesijevom stilu, Radonjić je odgovorio:

– Ne dao Bog da je u Mesijevom, bila je u Ronaldovom.

informer.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter