Izvor:
16.08.2018 u 15:06
0

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Zvezda za Radonjića dobija ogromne pare!

Francuski Olimpik iz Marseja ozbiljno je zagrizao za najboljeg igrača Crvene zvezde Nemanju Radonjića, ta ponuda je stigla odmah nakon što je talentovani igrač postigao odlučujući gol za crveno-bele u pobedi nad Spartakom u Trnavi!

Klub sa juga Francuske spreman je da izdvoji čak 10 miliona evra, što je najbolja ponuda koja je stigla za Radonjića.

Oni ga vide kao idealno rešnje na levoj poziciji i procenjuju da bi bio odličan u tandemu sa njihovim najboljim igračem Dimitrijem Pajeom, koji igra na desnoj strani.

Podestimo da se prethodnih dana spekulisalo da bi reprezentativac Srbije mogao da ode u Sevilju, i da su Španci hteli da ga angažuju za devet miliona evra, što je do ove ponude Marseja bila najbolja opcija.

Kako sada stvari stoje, njegovi mečevi protiv Salcburga u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, bez obzira na to da li crveno-beli budu obezbedili učešće u tom takmičenju ili ne, biće poslednji u crveno-belom dresu. Taj uslov su postavili čelnici Zvezde i Olmimpik je prihvatio njihov predlog.

Radonjić je posle učešća na Svetskom prvenstvu ovg leta bio glavni adut Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dao je četiri gola, a onaj poslednji, protiv Trnave u produžecima, obezbedio je klubu novu finansijsku injekciju jer siguran plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter