Izvor:
16.08.2018 u 15:10
0

NA KORAK OD EVROPE: Fudbaleri Partizana idu na pobedu u Beogradu!

Pobeda se podrazumeva u Beogradu. Videlo se u prvom meču da su crno-beli mnogo bolji tim, te da Danci nemaju šta da traže u ovom dvomeču.

Partizan je praktično na korak od Lige Evrope. Dok je Crvena zvezda obezbedila grupnu fazu LE pobedom u produžecima nad Spartakom iz Trnave tim iz Humske će morati da dovrši posao protiv Noršjelanda, a osim toga i da prođe još jedno kolo kvalifikacija.

Svi se nadaju da će u tom meču protivnik crno-belih biti LASK iz Linca. Austrijski predstavnik u trećem kolu igra sa moćnim Bešiktašem za koga nastupaju Vagner Lav, Kvarežma, Džermejn Lens, Rajan Babel, Adrijano, Pepe, Gari Medel, Alvaro Negreo, Erkin, Ožjakup i još mnogi asovi.

U Istanbulu je bilo tek 1:0 za "Orlove" i svi se nadaju da LASK može da napravi čudo.

Naravno da bi tim Bate Mirkovića imao šanse i protiv Bešiktaša, ali tim iz Linca bi bio ipak mnogo lakši protivnik. Za sada je kvota da Partizan prolazi u grupnu fazu Lige Evrope 3.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter