Izvor:
16.08.2018 u 20:30
0

GROBARI NAPRAVILI SPEKTAKL U HUMSKOJ: Batin evropski Partizan pregazio Dance! Za Ligu Evrope protiv Bešiktaša!

Fudbaleri Partizana pobedili su Nordsjeland u Humskoj 3:2 (3:1) u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su zabeležili trijumfe u oba meča sa danskim predstavnikom (pre nedelju dana 2:1 kao gosti), pa će se 23. i 30. avgusta u plej-ofu za Ligu Evrope sastati sa Bešiktašom.

Poslednji rival Partizana pred grupnu fazu je nešto ranije večeras do plej-ofa stigao "kroz iglene" uši, golom Alvara Negreda u 90. minutu na gostovanju LASK-u u Lincu i postavio konačan rezultat 2:1. S obzirom na minimalnu pobedu u prvom duelu u Istanbulu, uprkos današnjem porazu, dalje je prošao turski tim.

Tim Zorana Bate Mirkovića je pred 15-ak hiljada svojih navijača u Humskoj igrao od sjaja do očaja.

Gosti su poveli u ranoj fazi, ali je onda Partizan pokazao evropski sjaj i napravio preokret još tokom prvog poluvremena – 3:1.

U nastavku su crno-beli imali prilike da uvećaju prednost i nokautiraju grogiranog rivala, ali je usledio neobjašnjiv pad u njihovoj igri, što su gosti iskoristili da postignu gol i makar ublaže poraz.

Uskoro opširnije…

Kurir
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter