Izvor:
18.08.2018 u 14:05
0

TEŽAK PROTIVNIK: Fudbaleri Partizana idu na megdan Bešiktašu u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope!

Fudbaleri Bešiktaša sledeći su protivnik Partizana u Ligi Evrope, što je ujedno jednima i drugima poslednje kolo pred grupnu fazu ovog takmičenja.

Nisu crno-beli bili posebno srećni kada su saznali ime svog budućeg protivnika. Malo je falilo da to bude ekipa iz Austrije, ali Negredo je golom u 90. minutu spasao Turke i tako poslao na megadan Partizanu.

Osim po igračkim kvalitetima, klub iz Istanbula poznat je i po vatrenim navijačima koji često imaju naviku i da preteraju u tom svom fanatizmu.

Poznata je velika mržnja između turskih i srpskih ultrasa u kom god sportu da se susretnu.

Još uvek svi dobro pamte ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića Jagode pred košarkaški meč između istanbulskog tima Galatasaraja i Crvene zvezde.

Fanovi istanbuskih crno-belih široj javnosti su poznati po svojim verskim, ali i brutalnosti, pa nema sumanje da će srpska policija za nekoliko dana imati pune ruke posla.

Nije prvi put da turski tim stiže u Beograd, pošto je pre četiri godine žreb takođe spojio dva crno-bela tima u grupnoj fazi Lige Evrope, a pristalice Bešiktaša su i to gostovanje iskoristile da režiraju haos.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter