Izvor:
19.08.2018 u 10:47
0

OKO NJEGA SU SE SVI OTIMALI: Sergej najlaćeniji Srbin u Seriji A!

"Otimali" se Real, Barselona, oba Mančestera, Pari Sen Žermen i Milan, ko će da dovede Sergeja Milinkovića Savića i to je bila glavna vest tokom prelaznog roka.

Nova vest u italijanskoj štampi jeste da je Sergej bio najslabiji pojedinac meča u porazu od Napolija (1:2) na startu Serije A.

To je možda i očekivano jer je kasno počeo pripreme, ali sada su u Laciju promenili ploču i više ne traže 150 miliona za Savića, već žele da ga učine najplaćenijim srpskim igračem u Kalču.

Danas da Lacio želi da poveća platu Sergeju, sa sadašnjih 1,8 na tri miliona evra, uz godinu dana duži ugovor, dakle do 2023. godine.

Lacio i SMS-ovi agenti ugovaraju i otkupnu cenu, koja bi mogla da bude između 130 i 150 miliona evra.

Ukoliko postignu dogovor Sergej bi po primanjima preskočio Aleksandra Kolarova, koji je do sada imao najveća primanja i u Romi godišnje zarađuje dva miliona evra.

Danas se, inače, igraju ostale utakmice 1. kola Serije A.

Izvor: B92
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter