Izvor:
19.08.2018 u 13:27
0

MAŽIĆ SUDI SRPSKI DERBI ZA LIGU ŠAMPIONA: Našem arbitru pripao zanimljiv meč u elitnom evropskom takmičenju!

Fudbaleri Benfike i PAOK-a sastaju se u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč je na programu u utorak od 21 čas u Portugalu, a ovaj duel sudiće Milorad Mažić.

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić uživa veliko poverenje čelnih ljudi Sudijske komisije UEFA.

Sudiji iz Vrbasa poveren je još jedan težak zadatak. Naime, Mažić je određen za glavnog delioca pravde jednog od najinteresantnijih mečeva plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona između Benfike i PAOK-a.

Mažiću će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Ulogu četvrtog sudije imaće Nemanja Petrović, dok će pored golova biti Danilo Grujić i Nenad Đokić.

Duel Benfike i PAOK-a biće jedan od derbija plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Posebno zanimljiv ovdašnjim ljubiteljima fudbala. Za PAOK igra Aleksandar Prijović i imaće rivale u Ljubomiru Fejsi i Andriji Živković.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter