Izvor:
19.08.2018 u 14:49
0

DIJEGO SIMEONE IZRIČIT: Felipe Luis ne ide nigde!

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je danas da želi da odbrambeni fudbaler Filipe Luis ostane u klubu, nakon spekulacija da je Brazilac na korak od prelaska u Pari Sen Žermen.

"Filipe Luis zna koliko ga volimo i koliko je važan našoj ekipi. On će igrati sutra, a ja samo razmišljam o sutrašnjoj utakmici. Fudbalerima koji su nam dali mnogo želim samo najbolje i naravno da ne želim da Filipe ode", rekao je Simeone na konferenciji za novinare u Madridu.

Atletiko je na početku sezone osvojio trofej Superkup Evrope, pobedom protiv gradskog rivala Real Madrida sa 4:2, a Marka je prenela da je Luis bio razočaran izostavljanjem iz prvog tima u tom duelu, zbog čega je tražio od uprave kluba da prihvati ponudu Pari Sen Žermena.

Luis (33) je u Atletiku od 2010. godine, jednu sezonu proveo je na pozajmici u Čelsiju, ali se vratio u španski klub 2015. godine. Ugovor sa Atletikom ističe mu u junu 2019. godine.

Simeone je rekao da bi španska liga trebalo da sledi primere engleske Premijer lige i italijanske Serije A, koje su od ove sezone odlučile da se prelazni rok završi pre početka takmičenja.

"Za trenere bi bilo bolje da rade znajući da se prelazni rok završava pre početka lige. Nije lako raditi kada se još mnogo stvari dešava. U drugim zemljama su odlučili da skrate prelazni rok, a to je sve ostale smirilo, posebno fudbalere, koji su razmišljali o odlascima, a da je sezona počela", naveo je argentinski trener.

Atletiko, prošlogodišnji vicešampion, takmičenje u prvenstvu počinje u ponedeljak, utakmicom sa Valensijom.

"Igraćemo protiv jednog od najvažnijih klubova u ligi, koji nije prestao da napreduje otkako je došao trener Maselinjo. Igraju slično kao mi, treneri su različiti, ali ima sličnosti u strukturi ekipa. Očekujemo sjajnu atmosferu, mnogo ljudi na stadionu i mnogo entuzijazma. Nadamo se da će utakmica biti dobra", rekao je Simeone.

Kurir sport
Foto: Twitter/Roy Nemer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter