Izvor:
20.08.2018 u 12:22
0

TRENER SE ZAKLJUČAO U KANCELARIJU KAKO BI IZBEGAO LINČ: Stratega FK Slobode iz Užica hteo da bije fudbaler sa trojicom drugova!

Fudbaler sa trojicom prijatelja pokušao da se obračuna sa trenerom, policija sprečila linč

Sada već bivši trener FK Sloboda iz Užica Milan Bosanac za dlaku je izbegao linč koji su mu, tražeći ga po klupskim prostorijama, pripremali prvotimac Nemanja Knežević i trojica njegovih prijatelja.

Da pravovremeno nije intervenisala policija, kažu u Upravi kluba, došlo bi do sukoba koji bi imao nesagledive posledice.

Nemile slike na Gradskom stadionu u Užicu odigrale su se juče pre podne pošto Milan Bosanac nije dozvolio Kneževiću, letos pridošlom u Slobodu iz redova užičkog Jedinstva, da trenira sa prvim timom.

– Bosanac je u petak, na poslednjem treningu pred utakmicu sa Novim Pazarom, oterao Kneževića zbog nekoliko grubih startova nad svojim saigračima. Rečeno mu je da ne dolazi na trenigne do ponedeljka za kada je, zbog njegove grubosti, bio zakazan sastanak sa njim – priča naš izvor iz FK Sloboda.

Uprkos tome Knežević se u nedelju pojavio na treningu, ali ga je trener poslao kući. Nezadovoljni fudbaler je otišao sa stadiona i tu se nešto kasnije ponovo pojavio sa trojicom prijatelja. Uleteli su u prostorije kluba i dok je trening na terenu trajao tražili su Bosanca.

-„Hoćemo da ga pitamo što naš drug ne igra“, vikali su i zahtevali da im kažemo gde je Bosanac. A trener je u to vreme bio u svojoj kancelariji. Čuo je galamu i shvatio o čemu se radi pa se iz strana zaključao. Nije smeo da izađe napolje jer ga je čekao linč – kaže sagovornik Kurira.

Kako bahati momci nisu odstupali od svojih zahteva, sve je mirisalo na fizički sukob zbog čega je neko iz kluba ko se tu zatekao pozvao policiju. Patrola je nedugo zatim stigla. Uplašeni Bosanac je tek tada izašao iz kancelarije.

Ne časeći mnogo sportskom direktoru Božidaru Opačiću koji je hitno dojurio na stadionu Bosanac je saopštio da iz straha za svoju bezbednost podnosi ostavku. Otišao je do stana, uzeo svoje stvari i odmah napustio Užice.

Uprava Slobode održala je hitan sastanak na kome je donela odluku o raskidanju saradnje sa Nemanjom Kneževićem.

Kurir
Foto: Facebook/Milan Bosanac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter