Izvor:
20.08.2018 u 14:37
0

Partizan doveo pojačanje iz Turske: Crnogorski reprezentativac stiže u Humsku! (VIDEO)

Tri dana pred dolazak velikog Bešiktaša u Beograd, Partizan je angažovao pojačanje iz – Turske. Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić stiže među crno-bele i pojačaće konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog.

Klub iz Humske će za fudbalera platiti 100.000 evra obeštećenja Genčlerbirligiju, a on će po dolasku potpisati ugovor na tri godine, saznaje Telegraf.

To je epilog pregovora koji su trajali izvesno vreme, a danas su uspešno okončani. Šćekić je karijeru počeo u Beranama, zatim branio Boje Lovćena, Jedinstav iz Bijelog Polja, Bokelja, a od 2016. godine je
fudbaler Genčlerbirligija I reprezentativac Crne Gore.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter