Izvor:
25.08.2018 u 13:11
0

MURINJOV OBRAČUN SA BRITANSKIM NOVINARIMA OBIŠAO SVET: Konferencija za medije trajala samo 4 minuta! A to šta im je rekao ostavilo je sve u šoku!

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo održao je konferenciju za medije koja je trajala samo 4 minuta i 19 sekundi, a bila je svojevrstan obračun sa predstavncima sedme sile.

Prvo, došao je pola sata pre zakazanog termina za konferenciju i odmah počeo sa uvodnim izlaganjem.

Novinare koji su uspeli da ga uhvate najviše je zanimao njegov odnos sa potpredsednikom kluba Edom Vudvardom.

Prema pisanju britanske štampe, upravo je potpredsednik krivac što tri velika pojačanja nisu došla među Đavole, te je Posebni ljut zbog toga.

– Između mene i Vudvarda je sve u redu, nema problema. A što se tiče novinskih tekstova ne mogu vam ništa reći jer ih nisam pročitao – rekao je Murinjo.

Pošto su videli da neće dobiti ništa o onome što ih najviše zanima, novinari su pokušali da dobiju odgovor na pitanje šta misli o igrama Junajteda u prva dva kola Premijer lige.

– Protiv Lestera smo odigrali dobro i dobili smo (2:1), a protiv Brajtona smo igrali loše i poraženi smo (2:3) – rekao je u sarkastičnom tonu.

Kako ćete igrati u ponedeljak protiv Totenhema, glasilo je sledeće pitanje.

– Voleo bih da odigramo dobro i pobedimo, a da bi to ostvarili ne smemo praviti greške – dodao je Murinjo i ekspresno napustio salu za konferencije.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter