Izvor:
26.08.2016 u 03:37
0

SRPSKI FUDBAL BEZ EVROPE: Zvezda i Vojvodina eliminisane!

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su večeras u Beogradu remizirali sa Sasuolom 1:1 (0:1).

Prvak Srbije u revanšu nije mogao da nadokandi visok poraz iz Italije 3:0, a sve je bilo gotovo već u 28. minutu kada je Domeniko Berardi doveo u vođstvo Sasuolo.

Kapiten Zvezde Aleksandar Katai postavio je konačan rezultat u 58. minutu i pobrinuo se crveno-beli ne završe sezonu u Evropi sa porazom.

Fudbaleri Crvene zvezde ni 10. godinu zaredom neće igrati u grupnoj fazi evropskog takmičenja, nakon što je Sasuolo u dva duela pokazao da je znatno bolji tim u ovom trenutku.

Više od 20.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić gledalo je kako italijanski predstavnik rutinski odrađuje posao, dok je Zvezda samo na momente delovala kao ekipa koja je obećavala uspeh na međunarodnoj sceni.

Izabranicima Miodraga Božovića preostaje da se fokusiraju na Superligu Srbije, gde uverljivo drže prvo mesto, ali ostaje gorak ukus zbog nastupa u Evropi.

Ni fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u Ligu Evrope. pošto su u revanšu u Alkmaru remizirali – 0:0. Eliminisani su ukupnim rezultatom 3:0. Srbija više nema predstavnike u evropskim takmičenjima.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter