Izvor:
30.08.2018 u 09:47
0

Može li Partizan kao Zvezda? Crno-beli gostuju Bešiktašu u paklu Istanbula! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana od 20 časova igraju revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turskog velikana Bešiktaša.

Srpski vicešampion gostuje na "Vodafon parku" i mora da postigne gol jer je u prvom susretu u Beogradu rezultat bio nerešen – 1:1.

Trener "crno-belih" Zoran Mirković najavio je paklenu atmosferu u Istanbulu, ali i istakao da njegov tim ima šanse da drugu godinu uzastopno bude deo grupne faze Lige Evrope.

"Očekuje nas jedna teška utakmica protiv velikog protivnika. Neće nas zavarati loši rezultati Bešiktaša u poslednje vreme, znamo o kakvoj ekipi je reč. Bešiktaš ima povoljan rezultat iz prve utakmice, ali nismo došli sa belom zastavom. Vidimo svoju šansu u sutrašnjem duelu", rekao je Mirković novinarima u Istanbulu.

On je dodao da će atmosfera u najvećem turskom gradu biti paklena.

"Očekujem pakleni ambijent, nadam se punom stadionu i prazniku fudbala", dodao je Mirković.

Strateg Partizana neće moći da računa na povređenog Marka Jankovića, koji nije uspeo da se oporavi od ozlede zadnje lože koju je zaradio u prvom meču, kao ni na Nebojšu Kosovića koji je suspendovan zbog dva žuta kartona.

b92.net
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter