Izvor:
30.08.2018 u 20:21
0

TRENER ZVEZDE SREĆAN ZBOG ŽREBA Milojević: Navijačima obećavamo tri spektakla!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ponosan je što su armiji navijača obezbedili istinske spektakle u Ligi šampiona.

Voljom žreba u Monaku, njegovi izabranici su svrstani u grupu C i igraće protiv Pari Sen Žermena, Napolija i Liverpula.

– Izuzetno kvalitetna grupa koja obećava velike utakmice pred našim navijačima. Mi smo ponosni na činjenicu da smo im to omogućili, jer oni i cela Srbija zaslužuju tri takva spektakla kakva nas čekaju – rekao je Milojević.

Trener Zvezde veruje da će uživati i njegovi puleni na terenu, kao i navijači na tribinama stadiona „Rajko Mitić“.

– Zna se ko su timovi protiv kojih ćemo igrati i njihovi kvaliteti, o tome je izlišno nešto više sada pričati. Biće ovo prilika za naše igrače da se dokazuju protiv najboljih i za našu publika da uživa u tim duelima. Verujem da nas čekaju izuzetni mečevi u kojima se rađaju šampioni baš protiv takvih ekipa i da će ovi dueli u Ligi šampiona doneti nove heroje Zvezdi – poručio je Milojević.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter