Izvor:
31.08.2018 u 12:29
0

Sukob interesa u Ligi Evrope? Salcburg i Lajpcig u istoj grupi! (FOTO)

Fudbaleri Lacija, Marselja, Ajntrahta iz Frankfurta i kiparskog Apolona igraće u "srpskoj" H grupi Lige Evrope, odlučeno je danas žrebom u Monte Karlu.

Pomenuta grupa donosi čak osam srpskih internacionalaca, za Lacio nastupaju Sergej Milinković-Savić i Dušan Basta, u Marselju je poslednje pojačanje iz Crvene zvezde Nemanja Radonjić, u Franfurtu su Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Luka Jović, dok je član Apolona Saša Marković.

Zanimljiva je i B grupa u kojoj su Salcburg i Lajpcig, timovi koje finansira isti sponzor Red Bul, a sa njima su još škotski velikan Seltik i Rozenborg.

Bešiktaš, nakon što je eliminisao Partizan, nalazi se u I grupi sa Genkom, Malmeom i Salpsborgom, a izdvaja se i L grupa sa Čelsijem, PAOK-om, BATE-om i Videotonom trenera Marka Nikolića.

Grupna faza LE kreće 20. septembra i traje do 13. decembra, dok je finale u Bakuu 9. maja sledeće godine.

tanjug.rs
Foto: uefa.com/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter