Izvor:
01.09.2018 u 09:18
0

Propao transfer u Anderleht: Lazar Marković ostaje na „Enfildu“!

Srpski fudbaler Lazar Marković ostaće u Liverpulu najmanje do januara jer mu je u poslednjim satima prelaznog propao transfer u Anderleht.

Marković je trebalo da stigne u Brisel gde je proveo prethodnih šest meseci na pozajmici, ali je došlo do problema u završnoj fazi pregovora.

Klubovi su već dogovorili transfer od 3,3 miliona evra, uz osiguranih 50 odsto od naredne prodaje Liverpulu, ali Lazar nije uspeo da se sa Anderlehtom dogovori o uslovima i visini plate.

Britanski mediji pišu da Belgijanci nisu mogli da mu obezbede 40.000 evra nedeljno, kolika mu je plata na "Enfildu".

Nekadašnji reprezentativac i igrač Partizana ima još godinu dana ugovora sa "Crvenima", za koje je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao u sezoni 2014/2015. Jasno je da ni ove polusezone za njega neće biti mesta u timu Jirgena Klopa.

On je prethodnih godina, osim Anderlehtu, pozajmljivan Fenerbahčeu, lisabonskom Sportingu i Hal sitiju.

b92.net
Foto: Twitter/maisfutebol‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter