Izvor:
03.09.2018 u 16:13
0

Selektor Mladen Krstajić prvi put u javnosti posle Mundijala: „U Rusiji se spremao puč“!

Selektor Srbije Mladen Krstajić potvrdio je reči Milana Obradovića da se reprezentaciji na Svetskom prvenstvu spremao puč.

Krstajić je pričao o početku Lige nacija, navodnom puču tokom Svetskog prvenstva, odluci da ne pozove Luku Milivojevića na spisak, i drugim stvarima.

Selektor je održao prvu konferenciju za medije još od Mundijala i istakao da igrači koji nisu pozvani na spisak nisu prcertani zauvek, već da je situacija takva samo za sada.

Podsećamo, neka od većih imena neće igrati za Srbiju na otvaranju Lige nacija protiv Litvanije i Rumunije, kao što su Luka Milivojević, Branislav Ivanović, Vladimir Stojković…

"Igrači koji nisu pozvani ne znači da su precrtani za sva vremena, to je odluka nas iz stručnog štaba, da ovim igračima koje smo pozvali ukažemo sansu i da oni svoj kvalitet dokažu kroz ove utakmice", rekao je na početku Mladen Krstajić.

Komentari Luke Milivojevića pred objavljivanje spiska uzburkali su javnost, a u javnosti se pričalo i o tome da se tokom Svetskog prvenstva u Srbiji spremao puč od strane nekolicine fudbalera, iako je konstanto objavljivano da je atmosfera u "Orlovima" sjajna.

Pomoćnik Krstajića u reprezentaciji Milan Obradović optužio je upravo Luku Milivojevića i njegovog agenta Ramadanija da su hteli da naprave taj puč.

"Znam ga kao igrača i kao čoveka, igrali smo u reprezentaciji i bili cimeri u par navrata. Što se tiče njegovih izjava, to je činjenica i stajem iza toga što je on rekao", potvrdio je Krstajić tadašnje reči Obradovića.

tanjug.rs
Foto: fss.rs, twitter/fss

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter