Izvor:
03.09.2018 u 17:06
0

Kolarov isprozivao Stojkovića i Marušića: Kako mogu da igraju za Crnu Goru ako nisu Crnogorci?

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov kaže da ne može da razume odluku srpskih fudbalera da igraju za druge zemlje i izneo primer da su Adam Marušić i Filip Stojković morali da imaju više vere u sebe, pre nego što su odabrali da nastupaju za Crnu Goru.

Kolarov se, na konferenciji za medije u Staroj Pazovi, "ubacio" u pitanje selektoru Mladenu Krstajić oko konkurencije na poziciji desnog beka.

"Isto tako moramo da se zapitamo zašto ne veruju u sebe. Otisao sam u Lacio, nisam igrao za A tim, ali mi nikad nije palo na pamet da nastupam pod drugom zastavom. Kako možeš da igraš za Crnu Goru ako nisi Crnogorac ili za Austriju", rekao je Kolarov.

On je dodao da trebaju da igraju za Crnu Goru, rivala Srbije u Ligi nacija, kada nisu verovali u poziv među "orlove".

Obrazložio je i da nacionalni timovi nisu kao klubovi i objasnio svoj potez da posle Lacija zaigra i za Romu.

"Ja nisam Rimljanin, već profesionalac.

Igrao sam za Lacio, bio u Sitiju i došao u Romu".

Kolarov se dotakao i nastupa Srbije na Mundijalu i eliminaciju u grupnoj fazi.

"Verovali smo da možemo da prodajemo posle poraza od Švajcarske, čak i posle poraza. Bilo je teško da dobijemo Brazil, kvalitetniji su, ali nisam preboleo. Moramo to da ostavimo iza leđa".

O verbalnom sukobu pojedinaca sa selektorom Mladenom Krstajićem, Kolarov kaže da je atmosfera u Rusiji uvek bila na visokom nivou.

"Bio je sastanak posle utakmice sa Švajcarskom i niko nije povisio ton. Očigledno da neki igrači imaju kontakte sa novinarima, ne mogu da govorim u ime svih, ali sigurno mogu da potvrde da su se svi zagrlili u svlačionici posle sastanka", zaključio je levi bek Rome.

Srbija u petak startuje Ligu nacija protiv Litvanije u Viljnusu, a tri dana kasnije dočekuje Rumuniju u Beogradu.

tanjug.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter