Izvor:
04.09.2018 u 06:43
0

POČINJE: Zvezda pušta u prodaju karte za Ligu šampiona!

Crvena zvezda obaveštava javnost da će prodaja paketa ulaznica za mečeve Lige šampiona koje će igrati na svom stadionu, za članove kluba sa redovno izmirenom članarinom i vlasnike godišnjih karata za sezonu 2018/2019, početi u četvrtak 6. septembra, dok će redovna prodaja krenuti sledećeg utorka, 11. septembra.

Od četvrtka zaključno sa nedeljom, 9. septembrom, blagajne stadiona „Rajko Mitić“ radiće od 10 do 18 časova i to isključivo za članove kluba. Oni imaju pravo prvenstva kupovine paketa i svaki vlasnik članske karte može da kupi jedan komplet.

Svi članovi, bilo sa juniorskom ili seniorskom kartom, imaju pravo preče kupovine. Nosioci porodičnih sezonskih ulaznica moraju na uvid da donesu sve ulaznice koje čine taj paket.

to se tiče vlasnika sezonskih ulaznica, oni imaju popust od 50% za kupovinu paketa karata za utakmice Lige šampiona koje će Zvezda odigrati kao domaćin. Prilikom dolaska i kupovine, obavezno je da članovi kluba ponesu člansku, a vlasnici sezonskih i člansku i sezonsku kartu.

Napomenimo da je prodaja sezonskih ulaznica završena 31. avgusta i više nije moguća, dok člansku kartu možete da kupite u prostorijama servisa za članstvo na zapadnoj tribini stadona „Rajko Mitić“ (odmah pored ulaza u klupski muzej) svakog radnog dana od 10 do 18 časova.

Takođe, davaoci krvi u poslednjoj akciji "Crveno-bela krv" održanoj na našem stadionu, moći da zamene svoje vaučere u istom periodu od četvrtka, 6. septembra, zaključno sa nedeljom.

Kada je reč o redovnoj prodaji paketa karata za mečeve Lige šampiona na Marakani, ona će početi u utorak, 11. septembra, i tada će biti moguća i kupovima paketa putem interneta.

VIP ulaznice neće biti u prodaji.

CENE PAKETA ULAZNICA SU:

Sever i jug: 7.500 dinara
Istok: 15.000 dinara
Zapad bočno: 15.000 dinara
Zapad centar: 18.000 dinara

Kurir sport
Foto: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter