Izvor:
04.09.2018 u 11:32
0

Ričmond Boaći se vratio kući: „Broj na dresu znači da toliko golova hoću da postignem“!

Novi-stari fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da je srećan što se vratio u taj klub i da će dati sve od sebe da nastavi da postiže golove.

Zahvaljujem Bogu što sam danas ovde, uvek kažem da bez Boga nema ni Boaćija. Hvala svima koji su me doveli u Zvezdu i svima vama koji ste došli da mi pružite podršku. Osećam se kao kod kuće i hvala mom menadžeru koji mi je omogućio da budem ponovo u Zvezdi. Uradiću sve što mogu da na svakoj utakmici Zvezde lopta bude u protivničkoj mreži rekao je Boaći novinarima u Beogradu.

Upitan da li bi se vratio u Beograd i da Zvezda ne igra Ligu šampiona, Boaći je odgovorio potvrdno.

Vratio bih se sigurno jer verujem u ovaj klub, došao sam tu da igram fudbal. Ljudi me ovde vole, svi me lepo prihvataju i to je jedan od razloga mog povratka rekao je Boaći.

On se u klub iz Ljutice Bogdana vratio posle šest meseci igranja u kineskom Đangsu Suningu.

Ne mislim da je Kina korak nazad u mojoj karijeri. Svakako ne može svako mesto i svaki klub da bude podjednako prijatan za fudbalera. Dosta sam tamo naučio i vratio sam se ovde da radim svoj posao rekao je Boaći.

Crvena zvezda će ove sezone igrati grupnu fazu Lige šampiona, a Boaći je rekao da je srećan što će i on biti deo toga.

Srećan sam što su moji saigrači uspeli da ostvare plasman u Ligu šampiona, oni su pravi ratnici. Nije mi bilo lako pri 2:0 za Salcburg, ali kada su izjednačili došlo mi je da polomim daljinski… Veoma sam srećan što ću s njima igrati Ligu šampiona rekao je Boaći.

Prokomentarisao je i Zvezdine protivnike u Ligi šampiona.

To su odlični timovi, ali mnogi od njih zavise od pojedinaca, dok Crvena zvezda igra kao tim. Nisu navikli da igraju u atmosferi kakva je na Marakani i mislim da će i to biti naša prednost dodao je Boaći

Fudbaler iz Gane nosi dres sa brojem 99, za razliku od prethodne sezone kada je u Zvezdi nosio broj 14.

Bitno je da igrač kao što je Srnić nosi broj 14 i nemam problem sa tim. Izabrao sam 99 iz ličnih razloga, želim da postignem mnogo golova, pa sam zato izabrao tako veliki broj kazao je Boaći.

novosti.rs
Foto: crvenazvezdafk.com,
Twitter/BiGRadioBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter