Izvor:
28.08.2016 u 18:00
0

SRPSKI DEFANZIVAC U SITIJU? Džo Hart ide u suprotnom pravcu!

Srpski fudbaler i defanzivac Torina Nikola Maksimović mogao bi da pređe u Mančester Siti, dok bi u suprotnom smeru otišao golman Džo Hart, prenosi italijanski list Tutosport.

Torino želi Harta na jednogodišnju pozajmicu, a u ceo posao klub želi da uključi Maksimovića i zaradi novac od obeštećenja.

Mančester Siti se jedno vreme interesovao za Maksimovića, a menadžer Pep Gvardiola na poziciji štopera ima najmanju konkurenciju.

Bivši fudbaler Crvene zvezde već dve nedelje nije na treninzima Torina iz revolta nakon što je predsednik Urbano Kairo odbio ponudu Napolija od 25 miliona evra za Maksimovića.

Sada se Kairo predomislio i spreman je da ga pusti u drugu sredinu, pre svega inostranstvo za najmanje 26 miliona evropskih novčanica.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter