Izvor:
12.09.2018 u 07:59
0

Gaćinović: Nisam očekivao da me Krstajić neće voditi na Mundijal!

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović izjavio je da nije očekivao da će selektor reprezentacije Mladen Krstajić da ga izostavi sa spiska za Mundijal i da od njega nije dobio objašnjenje zašto ne ide u Rusiju.

Gaćinović je pred konačan spisak od 23 putnika, zajedno sa Nemanjom Maksimovićem i tada povređenim Matijom Nastasićem, "precrtan" za Svetsko prvenstvo.

"Nisam očekivao da ću biti izostavljen, svi su mislili da ću biti u Rusiji. Često sam igrao u kvalifikacijama, bio dobar i mislim da sam zaslužio da odem na Svetskom prvenstvo. Ipak, odlučeno je drugačije i ja tu ne mogu ništa", rekao je Gaćinović za nemački Frankfurter.

Krilni fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, koji je dobio poziv za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom, ali morao da ih otkaže zbog povrede, ističe da mu Krstajić nije objasnio zašto nije otišao u Rusiju.

"Niko nije razgovarao sa mnom od trenera, dobili smo informacije od menadžera reprezentacije, ali ne i od Krstajića".

Gaćinović ističe da je odmor tokom leta na pravi način iskoristio.

"Nikada nisam imao toliko dugu pauzu u moram da kažem da mi je prijala. Trenirao sam u skladu sa programom iz kluba, a bilo mi je i važno da od početka budem na pripremama zbog novog trenera. Nekada sam dolazio u tim kasnije i nikada ne bih mogao u potpunosti da se uključim u pripremu. Sada je bilo drugačije. To možda ne možete da shvatite na početku sezone, ali tokom sezone sigurno", zaključio je on.

tanjug.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter