Izvor:
13.09.2018 u 08:22
0

Suma napustio Partizan: Najskuplje pojačanje u istoriji kluba seli se u Izrael!

Sejduba Suma napustio je Partizan, pošto je prosleđen na pozajmicu u Makabi iz Haife

Omaleni vezista će u Izraelu provesti narednih godinu dana. U ugovor je uvrštena i klauzula o otkupu ugovora na kraju sezone, naravno ukoliko sve strane budu zadovoljne.

Takođe, Suma je pristao da "zamrzne“ potraživanja od Partizana iz prethodnog perioda, pa će mu crno-beli dug regulisati na kraju sezone.

Suma je pre godinu dana došao u Partizan iz Slovana iz Bratislave za 1,65 miliona evra, ali uloženi novac nije opravdao.

Prošle sezone je zabeležio 31 nastup, uz samo pet golova, a ove je odigrao deset mečeva, uz samo jedan gol i asistenciju. Trener Zoran Mirković ne računa ozbiljno na njega, pa je razlaz bio neminovan.

informer.rs
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter