Izvor:
29.08.2016 u 20:13
0

ŠANSA GENERACIJE: Pobeda za povratak vere u nacionalni tim!

Srpski fudbaler Nemanja Maksimović rekao je danas da bi pobeda nad Republikom Irskom na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji vratila veru u nacionalni tim.

– Početak kvalifikacija očekujemo sa velikim nestrpljenjem, najbitnije je da ih započnemo pobedom. Mislim da bi trijumf vratio veru u ovaj tim, a i nama bi mnogo značila u nastavku puta ka plasmanu na Svetsko prvenstvo – rekao je Maksimović Tanjugu.

Zlatni orlić sa Novog Zelanda ističe da je sadašnja ekipa zaslužila podršku nacije na novom početku pod vođstvom selektora Slavoljuba Muslina.

– Ovaj tim zaslužuje podršku, imamo kvalitet, ali je nedostajalo samopouzdanja. Mislim da smo u prethodne tri provere pokazali da se vraćamo pod vojstvom Muslina. Mislim da je to narod prepoznao i da će doći na stadion da nas podrži – rekao je Maksimović.

On je dodao da veoma respektuje selekciju Republike Irske, ali smatra da je Srbija kvalitetnija.

– Nemam pritisak, i u klubu se igra na pobedu. Irci imaju dobar tim, borbeni su, snažni, ali smo igrački kvalitetniji. Nadam se da ćemo to pokazati na terenu.

Vezista Astane nije želeo da komentariše priče oko interesovanja zagrebačkog Dinama za njega, istakavši da skoro sigurno ostaje u Kazahstanu.

– Ne bih komentarisao priče oko Dinama, kao i da li su klubovi uspostavili kontakt. Sa Astanom sam ušao u Ligu Evrope i mislim da ću ostati bar do zime. Napravili smo iznenađenje, izbacili BATE u plej-ofu i uradili veliku stvar za kazahstanski fudbal", zaključio je Maksimović.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter