Izvor:
19.09.2018 u 20:54
0

RUTINSKI DO POBEDE: Real lako savladao Romu sa (3:0)!

Lion je šokirao moćni Mančester siti sa 2:1, a Real Madrid je bio bolji od prošlogodišnjeg polufinaliste, ekipe Rome sa 3:0.

Mančester junajted nije dozvolio iznenađenje i savladao je Jang Bojs sa 3:0, a Bajern je pobedio Benfiku sa 2:0, a moskovski CSKA je izvukao remi Viktoriji iz Plzenja 2:2.

Valensija je samo na startu meča imala period kada je držala loptu i Juventus je vrlo brzo počeo da dominira na terenu.

Promašivali su redom zicere Mandžukić i Matuidi, Sami Kedira se propisno obrukao sa pet metara, a činilo se da bi Juve mogao da postane "žrtva" starog fudbalskog pravila da se takvi promašaji osvete.

Međutim, najjači utisak u prvom delu utakmice i čitavom prvom kolu će biti detalj iz 33. minuta.

U naizgled bezazlenom duelu sa Muriljom u kaznenom prostoru Valensije, Ronaldo je po glavi zakačio igrača Valensije u besu, ali nije izgledalo kao dovoljno za crveni karton.

Feliks Brih se konsultovao sa sudijom uz gol-aut liniju i poslao Ronalda u svlačionicu. Juventus je uprkos igraču manje bio bolji tim i pvoeo je golom iz penala u 45. minutu nakon faula Pareha.

Pjanić je bio siguran, a bio je i na startu drugog dela igre u 51. minutu kada je penal skrivio Muriljo i Juventus je upisao prve bodove.

Izvor: B92
Foto: Instagram/realmadrid

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter