Izvor:
28.09.2018 u 08:16
0

Srpski stručnjak na novom zadatku: Aleksandar Janković preuzeo Kinu!

Nekadašnji trener Crvene zvezde Aleksandar Janković postaće novi selektor mlade reprezentacije Kine sa čijim savezom će potpisati dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još jednu godinu

Jankoviću ovo neće biti novina u trenerskoj karijeri s obzriom na to da se već iskusio kao selektor mlade reprezentacije Srbije u periodu od 2010. do 2013. godine, ali je svoj angažman uglavnom gradio u klupskom fudbalu.

U dva navrata trener Crvene zvezde od januara je bez posla pošto je smenjen u Mehelenu, a vodio je i Standard i Lokeren u ovoj ligi.

Janković će u Kini imati blisku saradnju sa selektorom A reprezentacije Marčelom Lipijem i šefom stručnog štaba olimpijske selekcije Gusom Hidinkom.

informer.rs
Foto: merdianbet/YT printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter