Izvor:
01.09.2016 u 21:24
0

NOVA PROVOKACIJA: Kosovo će kvalifikacione mečeve kao domaćin, igrati U ALBANIJII!

Kosovska fudbalska reprezentacija kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji kao domaćin igraće u albanskom Skadru, objavio je premijer Albanije Edi Rama.

Kosovo nema potrebnu infrastrukturu na stadionu u Prištini, a prvi meč kao domaćin dočekaće Hrvatsku 6. oktobra na obnovljenom stadionu "Loro Borići".

– Stadion u Skadru je na novom početku. Nadamo se da će doneti sreću albanskom i kosovskom timu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo – napisao je Rama na svom Fejsbuk profilu, a prenosi agencija ATA.

Kosovski savez primljen je u članstvo u UEFA, uprkos kršenju statuta prema kojem zemlje nepriznate od Ujedinjenih nacija ne mogu da udju u tu organizaciju, što je kasnije otvorilo vrata i u FIFA.

Kosovski fudbaleri zvaničan debi u kvalifikacijama imaće u finskom Turkuu, a u kvalifikacionoj grupi još su Turska, Ukrajina i Island.

Tanjug
Foto: Twitter/GazetaKohaJone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter