Izvor:
09.10.2018 u 11:04
0

Novi potres u srpskoj reprezentaciji: Na koga je Nemanja Matić ljut?

Zamenik kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Matić uzburkao je javnost objavom na Instagramu u kojoj je napisao da je Srbija spremna ponovo da ga izda, ali nije najjasnije objasnio na šta je tačno mislio.

Kako je ranije saopštio Fudbalski savez Srbije, as Mančester Junajteda zbog povrede zadobijene proteklog vikenda protiv Njukasla neće moći da pomogne saigračima protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija, ali je bilo najava da otputuje u Podgoricu zajedno sa menadžerom Žozeom Murinjom.

"Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja", ostao je nedorečen Matić u poruci govoreći o sebi u trećem licu jednine.

Matić se juče nije pojavio na okupljanju reprezentacije u Kući fudbala u Staroj Pazovi, za razliku od kapitena Aleksandra Kolarova, koji takođe zbog povrede propušta ovu akciju.

On je i ranije izražavao nezadovoljstvo na društvenim mrežama, tada prema srpskim medijima rečima da će da ih bojkotuje, ali se kasnije predomislio.

tanjug.rs
Foto: twitter/fssrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter