Izvor:
04.09.2016 u 03:58
0

BARD ŽIVA NE DA NA KOLEGU: Žestoko opleo po direktoru Crvene Zvezde!

Bivši trener i član Crvene zvezde Milan Živadinović rekao je da je razočaran napadom sportskog direktora crveno-belih Blaže Raosavljevića na Iliju Petkovića.

– Zvao sam Iliju Petkovića da mu kažem: 'Legendo, svaka ti čast, sve što si rekao, prvi potpisujem'. I ubeđen sam da to misli gotovo svaki navijač u Srbiji – napisao je Živadinović u izjavi dostavljenoj medijima.

Bivši reprezentativac i selektor Ilija Petković optužio je generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je "sahranio jedan klub", misleći na OFK Beograd, koji je u teškoj situaciji i ispao je u drugu ligu.

Petković je rekao i da je Terzić "kancer srpskog fudbala" i da sada traži alibi za "fijasko na evropskoj sceni i kupovinu stranaca polutana".

Reagujući na tu izjavu, Raosavljević je rekao da je Petković "uvek bio samo plaćeni poslušnik raznih predsednika" i istakao da treba da ga bude sramota svega što je izgovorio.

– Žao mi je nesrećnog Blaže Raosavljevića. On ne treba da stoji iza ljudi koji su kukavice i govori ono što drugi napišu. Tragikomično je da neko ko nosi sendviče u klubu i ne pita se ama baš za ništa, a kao ima neku funkciju, priča o liku i delu legende kao što je Ilija Petković. Mali Blažo morao bi prvo da ustane na pomen imena ljudske veličine, igračke i trenerske legende OFK Beograda i našeg fudbala. Ne bi me čudilo da ga je fudbalski profiter ucenio ili zaplašio, a onda mali Blažo morao da stavi usta ono što je ovaj smislio – naveo je Živadinović.

– Prva lekcija glasi – da bi o nekome govorio, moraš da imaš težinu, minuli rad, rezultate i karijeru, a ne da ti biografija bude bela strana. I malom od palube i kapetanu broda koji drugo leto zaredom zna samo za evropski fijasko i obmanjuje navijače, a u stvari samo on uzima lovu svojim trange-frange kombinacijama – zaključio je nekadašnji selektor Jugoslavije.

B92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter