Izvor:
16.10.2018 u 14:24
0

OPET DAO DVA KOMADA: Raspucao se Zvezdin Ben po Africi!

Fudbaler crveno-belih El Fardu Ben strelac je oba gola u remiju svojih Komorskih ostrva protiv Maroka (2:2) u okviru kvalifikacija za Afrički kup nacija.

Raspucao se fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben u dresu reprezentacije Komorskih ostrva. Napadač crveno-belih dao je dva gola u remiju protiv Maroka (2:2) u utakmici koja je odigrana u okviru kvalifikacija za Afrički kup nacija.

El Fardu Ben bio je strelac u 9. i 90. minutu za Komorska ostrva. Načeo je mrežu Marokanaca, koji su potom u drugom poluvremenu, uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist i povedu s 2:1 zahvaljujući golovima Halida Butaiba i Nordona Amrabata. Međutim, veliku radost i vredan bod domaćinu u sudijskoj nadoknadi doneo je El Fardu Ben svojim drugim golom na utakmici.

Komori su u subotu poraženi u Maroku minimalnim rezultatom, pa će imati lošiji međusobni skor od rivala. Trenutno zauzimaju poslednje mesto na tabeli, sa dva boda iz dva remija kod kuće, protiv Kameruna i Maroka. Ostala im je samo teroija vezana za mogućnosti plasmana u naredni krug kvalifikacija. U novembru, u dve utakmice sa Malavijem odlučivaće o poretku u grupi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: YouTube/Prinscreen/Football Planet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter