Izvor:
24.10.2018 u 21:05
0

HRABRA ZVEZDA IZGUBILA NA ENFILDU: Liverpulska četvorka u mreži crveno-belih, Salah dva puta matirao Borjana!

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Liverpula na "Enfildu" meč trećeg kola Grupe C Lige šampiona (0:4), uz sramno suđenje Nemca Danijela Ziberta.

Crveno-beli su hrabro ušli u duel sa vicešampionom Evrope i u prvih 20-ak minuta imali veći posed lopte, češće bili na protivničkoj polovini… A onda je Roberto Firmino doveo crvene u vođstvo i to je bio početak kraja Zvezdinih nada da na "Enfildu" može da napravi senzaciju.

Mohamed Salah je kasnije postigao dva gola, a Sadio Mane jedan. Domaćin je imao dva penala, Egipćanin je bio precizan s bele tačke, dok je Milan Borjan odbranio šut Senegalca.

Mora se napomenuti da je suđenje Nemca Danijela Ziberta i njegovih pomoćnika bilo sramno. I da je bilo drugačije, konačan ishod bi bio isti, ali je nečuven način na koji je "navlačio" na stranu domaćina, od dosuđenih prekršaja, preko žutih kartona (pet za crveno-bele), zaključno za prvim penalom.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter