Izvor:
30.10.2018 u 15:09
0

Srbinu raste cena: Juventus odustao od De Lihta, fokus na Milenkoviću!

Šampion Italije Juventus odustao je od odbambenog fudbalera Ajaksa Matijasa de Lighta i potpuno se okrenuo srpskom reprezentativcu iz Fiorentine Nikoli Milenkoviću.

Kako navodi Tutosport, holandski štoper bio je prva meta "Stare dame", ali zbog velikog interesovanja evropskih velikana i cene od 50 miliona evra, koliko zahteva Ajaks, pre će da izabere 21-godišnjeg Srbina.

Milenković je projektovan kao zamena za vremešnog Andreu Barzaljija, koji sledeće godine puni 38. godina i verovatno završava karijeru.

Isti izvor navodi da ni bivši defanzivac Partizana nije jeftin, posebno što ga žele Bajern i Mančester Junajted, ali i da su Juventus i Fiorentina uspešno sarađivali u transferima, uprkos nezadovoljstvu navijača.

Marko Pjaca je ovog leta prešao iz Torina u Firencu, a godinu dana ranije Federiko Bernadeski u drugom smeru, pa se veruje da bi Milenković mogao da bude novi dobar posao.

Milenković ove sezone igra sjajno, već je postigao dva gola u Seriji A, a postao je i nezamenjiv član startne postave reprezentacije Srbije.

tanjug.rs
Foto: fss.rs, partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter