Izvor:
07.09.2016 u 18:34
0

NAGRADA ZA ŠKOLARCE: Besplatan ulaz na stadion CRVENE ZVEZDE

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da nagradi sve školarce i otvori južnu tribinu stadiona Rajko Mitić za utakmice do kraja polusezone.

Osnovci, uz pranju roditelja, i srednjoškolci, svi uz đačku knjižicu, imaće besplatan ulaz na jug na utakmicama kada je Crvena zvezda domaćin.

"Takođe, sve osnovne i srednje škole, pre svega iz unutrašnjosti, koje žele organizovano da dovedu svoje đake mogu da pošalju spisak đaka i nastavnika koji ce doći na adresu elektronske pošte office@crvenazvezdafk.com i na taj način obezbede ulazak većih grupa đaka na utakmicu", navodi se na sajtu crveno-belih.

Iz Zvezde su poručili da je ovaj potez još jedan način nagrade za sve mlade zvezdaše kako bi im omogućili da uživaju i prate svoj klub, napomenuvši da to neće biti jedino iznenađenje kada dođu na stadion.

Tanjug
Foto: Twitter/ Milan Živić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter