Izvor:
31.10.2018 u 08:44
0

Matić: Da mogu da trčim kao Marsijal, nikome ne bih dodao loptu!

Srpski reprezentativac Nemanja Matić smatra da bi Antoni Marsijal mogao da bude jedan od najboljih igrača u Premijer ligi.

Marsijal je stigao na Old Traford iz Monaka 2015. za 60 miliona evra, ali do sada nije ispunio očekivanja.

Letos ga je Žoze Murinjo zamalo prodao, ali je u poslednje vreme najavio da bi mogao da bude jedan od nosilaca igre "Crvenih đavola".

Marsijal je ove sezone postigao pet golova na 11 mečeva, s tim što je četiri dao u poslednje tri utakmice i direktno uticao na osvajanje sedam bodova.

"Antoni je je sjajan igrač, mora to da shvati. Potrebno mu je veće samopouzdanje, i dalje je mlad, mislim da ako nastavi da postiže golove da će uspeti u tome. Mogao bi da bude jedan od najboljih igrača lige. Mislim da to on nekad ne razume. Brz je, odličan sa loptom, sve što je potrebno jednom igraču Mančester junajteda. Da ja imam sposobnost da trčim brzo s loptom kao on, ne bih nikome dodavao i svaku utakmicu bih postizao gol. Sada ozbiljno, potrebno mu je veće samopouzdanje i rezultat će doći. Menadžer (Murinjo) je razgovarao s njim u vezi s tim. I ja sam mu to rekao, koliko može dobar da bude", rekao je Matić.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter