Izvor:
03.11.2018 u 19:02
0

RADNIČKI NASTAVLJA DA NIŽE POBEDE: Goleda u Lučanima pripala Čukaričkom!

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su danas u gostima ekipu Bačke sa 2:0, u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

Golove za ekipu Nenada Lalatovića na današnjem meču postigli su Nermin Haskić u 36. i Aleksandar Stanisavljević u 38. minutu.

Prethodno je, u drugom minutu, Luka Mićić propustio šansu da iz jedanaesterca dovede Bačku u vodjstvo.

Radnički je upisao desetu pobedu od početka šampionata i drugi je na tabeli sa 34 boda, odnosno ima devet manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Na drugoj strani, Bačka je na 14. mestu sa 13 osvojenih bodova.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u Lučanima ekipu Mladosti sa 4:3.

Ognjen Mudrinski je dva puta zatresao mrežu Mladosti, u devetom i 75. minutu, a u strelce su se upisali i Samuel Ovusu i Luka Stojanović u 21, odnosno 81. minutu.

Pogotke za domaću ekipu postigli su Lazar Jovanović u 40, Janko Tumbašević u 54. i Emanuel Odita u 62. minutu.

Čukarički je ovom pobedom preskočio Partizan na tabeli i sada je treći sa 29 bodova, odnosno ima dva boda i utakmicu više od crno-belih. Ekipa Mladosti je sedma sa 22 osvojena boda.

Fudbaleri Radnika su na svom terenu slavili protiv Dinama sa 2:0 golovima Igora Zlatanovića u šestom i 45. minutu iz penala.

Nakon što je sudija Bojan Nikolić dosudio penal za Radnik gostujuća ekipa je, kako prenosi Mocart sport, iz protesta napustila teren ali se nakon nekoliko minuta vratila pa je utakmica nastavljena.

Radnik je posle četvrte pobede od početka šampionata deseti na tabeli sa 15 bodova, dok je Dinamo poslednji sa samo sedam bodova.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter