Izvor:
06.11.2018 u 12:47
0

FALE GOLOVI RONALDA: Juventus čeka Mančester junajted u Torinu!

Drugi dan 4. kola Lige šampiona (sreda) obeležiće duel Juventusa i Mančester Junajteda u Torinu i nova šansa da Kristijano Ronaldo postigne gol za Staru damu u elitnom takmičenju.

Zvuči neverovatno, ali najbolji strelac u istoriji Lige šampiona, u prva tri kola nije se upisao u strelce, istina na samo dva meča ili preciznije 120 minuta jer je isključen na startu protiv Valensije, a potom je preskočio duel protiv Jang Bojsa u Torinu.

Pre dve nedelje na Old Trafordu Juventus je slavio golom Paula Dibale, a Ronaldo je imao jedan sjajan pokušaj koji je bravuroznom intervencijom zaustavio David De Hea

U slučaju nove pobede Juventus će obezbediti plasman u osminu finala, a tim Žoze Murinja, sa Nemanjom Matićem, tražio bi šansu protiv Valensije i Jang Bojsa.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter