Izvor:
09.09.2016 u 17:04
0

A MOGAO JE DA BUDE UBEDLJIVO NAJPLAĆENIJI IKADA: Odbio PSŽ, iako su mu ponudili cifru od koje ćete se ZALEDITI!

Brazilski fudbaler Nejmar odbio je ponudu Pari Sen Žermena od rekordnih 190 miliona evra jer je odlučio da ostane u Barseloni i produži ugovor.

Nejmarov menadžer Vagner Ribeiro otkrio je da je njegov klijent u PSŽ-u mogao da zarađuje neverovatnih 40 miliona evra godišnje, što je skoro duplo više od trenutno najplaćenijeg igrača na svetu Kristijana Ronalda iz Real Madrida.

– Bio je blizu prelaska u PSŽ, gde bi zarađivao 40 miliona evra godišnje. Isto tako interesovao se i Mančester Junajted, ali je Nejmar za manje novca odlučio da ostane. On želi dugo da igra u Barseloni – rekao je Ribeiro za brazilski ESPN.

Nejmar je produžio ugovor sa Barselonom do 2021. godine sa otkupnom klauzulom od 200 miliona, koja će svake godine rasti do 250 miliona evra.

Brazilski napadač 2013. godine prešao je iz Santosa u Barselonu i, izuzev UEFA Superkupa, osvojio sve trofeje.

Tanjug
Foto: WIkipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter