Izvor:
07.12.2018 u 18:17
0

U BEOGRADU ĆE BITI TEŽE NEGO U STRAZBURU: Evo kakav meč na Marakani očekuje trener PSŽ-a Tomas Tuhel!

Pari Sen Žermen je vezao dva remija u francuskom prvenstvu, ali ni trener Tomas Tuhel ni bilo ko drugi u klubu ne paniči.

Zašto bi i paničili kada "sveci" imaju 14 bodova više od drugoplasiranog Lila.

Parižani su posle 2:2 u Bordou, u sredu igrali 1:1 u Strazburu, a sledeći izazov im je gostovanje Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona.

Tuhelova ekipa nema u međuvremenu obaveze, jer joj je, kao i većina drugih utakmica Lige 1, duel sa Monpeljeom odložen zbog nemira širom Francuske.

Zato Nejmar, Mbape i drugovi imaju vremena na pretek da se posvete crveno-belima.

– Sigurno je da će nam u Beogradu biti teže nego u Strazburu – ocenio je nemački stručnjak i dodao:

– Spremamo se, jer imamo jasan cilj, a to je pobeda protiv Zvezde –

PSŽ je drugi na tabeli Grupe C sa osam bodova, jednim manje od Napolija, a dva više od Liverpula. Pobedom na "Marakani" osigurao bi plasman u osminu finala Lige šampiona, ali bi u nekim varijantama i sa remijem, čak i porazom (u zavisnosti od ishoda meča Liverpul – Napoli) prošao dalje.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter