Izvor:
13.12.2018 u 09:12
0

LIGA ŠAMPIONA: Lion u osmini finala uz pomoć srpskog fudbalera Tadića!

Fudbaleri Liona poslednji su učesnici osmine finala Lige šampiona, nakon što su sinoć na gostovanju Šahtjoru osvojili neophodan bod za prolaz 1:1.

Iz F grupe sa prve pozicije prošao je Mančester Siti, koji je večeras savladao Hofenhajm 2:1.

Dušan Tadić postigao je u remiju Ajaksa i Bajerna 3:3 dva gola, ukupno pet ove sezone u elitnom takmičenju, ali su Bavarci ipak zahvaljujuci bodu prošli u osmini finala sa prve pozicije u E grupi. Istovremeno, Benfika je savladala AEK iz Atine 1:0.

U H grupi Juventus i Mančester Junajted ranije su obezbedili plasman među 16 najboljih, a nakon što su večeras i jedni i drugi poraženi, Italijani na gostovanju Jang Bojsu 2:1, a Englezi istim rezultatom na "Mestalji" od Valensije, tim Kristijana Ronalda ide dalje kao prvi.

CSKA iz Moskve u G grupi iznenadio je "rezerviste" Reala u Madridu 3:0, ali to nije bilo dovoljno za Ligu Evrope, jer je Plzenj savladao Romu 2:1.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@ChampionsLeague

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter