Izvor:
13.12.2018 u 13:05
0

LUKA JOVIĆ: Prija interesovanje Bajerna, ali ostao bih u Ajntrahtu!

Mladi srpski golgeter Luka Jović izjavio je da bi, bez obzira na interesovanje minhenskog Bajerna, voleo bi da se zadrži u Ajntrahtu iz Frankfurta, posebno ako izbori mesto u Ligi šampiona za narednu sezonu.

Prvi strelac nemačke Bundeslige sa 10 golova, koliko je dao i Pako Alkaser iz Borusije Dortmund, kaže da ima prostora za napredak.

"O transferu odlučuje klub, ali što se mene tiče ja bih ostao. Laska mi interesovanje velikih klubova kao što je Bajern, ali čvrsto sam na zemlji i razmišljam samo o Ajntrahtu. Definitivno bih ostao", rekao je Jović.

Jović je uveren da će mu naredna godina biti još bolja od ove, u kojoj je privukao i pažnju skauta Borusije, Barselone i Napolija.

"Nisam očekivao da ću krenuti ovako sezonu, samo sam se nadao. Verujem u sebe i da ću biti još bolji. Voleo bih da uđemo u Ligu šampiona, onda me Ajntraht sigurno ne bi pustio".

Fudbaleri Ajntrahta trenutno su na poziciji ispod mesta za elitno takmičenje sa dva boda manje od četvrtoplasiranog Lajpciga.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/printscreen/lukajovic_35

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter