Izvor:
13.12.2018 u 17:03
0

VRANJEŠU ZABRANJEN DOLAZAK U ZAGREB: Srpski fudbaler na meti Hrvata, a sve to zbog OVE tetovaže!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i srpski fudbaler Ognjen Vranješ nije doputovao u Zagreb na utakmicu svog Anderlehta protiv Dinama u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope.

Prema prvim informacijama nije u pitanju povreda, već klub iz Belgije nije želeo Vranješa da vodi u Zagreb zbog čestih ispada na nacionalnoj i verskoj osnovi.

On je samo još jedan u nizu fudbalera Anderlehta koji neće doputovati u prestonicu Hrvatske, a jedan od glavnih razloga je dobro poznata tetovaža četničkog vojvode Momčila Đujića koju ima na desnoj ruci.

– Ognjen Vranješ je bio željno iščekivan u Zagrebu. Ni Hrvati mu ne opraštaju njegovu tetovažu na ruci Momčila Đujuća (srpskog četnika u Drugom svetskom ratu) i način na koji je u prošlosti izazivao zagrebačku publiku kada je pokazao dres Crvene zvezde nakon meča Dinama i Šerifa davne 2010. godine u Zagrebu u miks zoni Maksimira. Anderleht je bio veoma pametan da Vranješa ostavi kući. Stadion će biti pun, a Zagreb će sa svojim najjačim timom – piše u saopštenju jednog belgijskog portala.

Podsetimo, Vranješ je sa tadašnjim klubom Šerifom izbacio Dinamo iz Lige šampiona nakon penala na Maksimiru. Tada je ispod dresa nosio majicu Delija, navijača Zvezde.

Takođe, Vranješ je već duže vreme van svih ozbiljnih planova u Belgijskom klubu, pa se očekuje da će tokom zime najverovatnije da promeni klub.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter