Izvor:
23.12.2018 u 16:11
0

FUDBALER ZVEZDE MILOŠ DEGENEK: „Ne žalim za dresom Srbije“!

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je danas da planira da ostane u redovima crveno-belih i poručio da mu nije žao što ne igra za reprezentaciju Srbije jer je veći deo svog života proveo u Australiji.

Degenek je rođen u Kninu, jedno vreme je proveo u Srbije, ali se sa osam godina preselio u Australiju.

Igrao je za omladinsku selekciju Srbije, ali je potom izabrao A tim zemlje u kojoj je odrastao.

– Za sada je plan takav da ostajem ovde i da, Bože zdravlja, uzmemo titulu i Kup sledeće godine. Što se tiče reprezentacije nije mi žao što ne nastupam za Srbiju. Nastupam za Australiju, tamo sam živeo veći deo svog života – rekao je Degenek.

On je odgovarajući na pitanja navijača Zvezde otkrio da mu je ulazak u Ligu šampiona protiv Salcburga najemotivniji trenutak godine, zatim da mu je najteže bilo da čuva Mohameda Salaha iz Liverpula, kao i da broj pet na dresu nosi po majčinoj želji.

Izvor: Tanjug
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter