Izvor:
28.12.2018 u 12:59
0

STOJKOVIC O TURBULENTNOJ JESENI U SUPERLIGI SRBIJE: Preživeli smo Obilić, preživećemo i Radnički!

Partizan je treći posle dve trećine regularnog dela takmičenja sa šest bodova manje od Radničkog iz Niša, a čak 15 iza lidera Crvene zvezde.

– Mi ćemo se boriti dokle kod nam bude dozvoljeno da se egal borimo. Ne želim ničije uspehe da umanjim ali postoji statistika gde je Real sa Nišave bolji od Reala iz Madrida. Što bi rekao šef Bata (trener Zoran Mirković, prim. aut) – nemam šta više da kažem. Šta reći? To je stvarno fenomen. Za njih je španska liga, da igraju sa Realom i Barsom. Zaslužili su to. Preživeli smo Obilić, preživećemo i Radnički – rekao je Stojković.

Partizan jesenas nije poražen ni od Radničkog ni od Zvezde, ali je ipak trenutno daleko od oba tima.

– Šta da kažem o ligi u kojoj Partizan ima dosuđen jedan penal u svoju korist za šest meseci, a igra napadački i uglavnom protiv ekipa koje se brane? A protiv nas je dosuđeno četiri-pet… Mnogo nepostojećih penala je dosuđeno i prošle godine. Želim im da protiv Partizana sviraju još sto penala, a ja im obećavam da neće dati nijedan od tih sto. Odbraniću ih. –

Ističe da često samo zahvaljujući reakciji trenera Mirkoviću nije napravio neku glupost na terenu.

– Imam troje dece i opet dolazim u iskušenje da napravim incident sa sudijom. Da, ne daj Bože, krenem. Koliko sam puta imao nekontrolisane reakcije, bio na ivici. U takvim situacijama je Bata uspevao da me obuzda, jer imam veliko poštovanje prema njemu. Bukvalno sam na ivici i toga se plašim. Postaje bolesno – rekao je Stojković.

Izvor: b92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter