Izvor:
29.12.2018 u 20:46
0

SPREMA SE TRANSFER BOMBA NA MARAKANI: Saigrač Nevena Subotića na meti Crvene zvezde!

Napadač Sent Etjena Robert Berić na meti je Crvene zvezde, pišu francuski mediji.

Reč je o slovenačkom napadaču, kojeg je francuski klub platio 7.500.000 evra na leto 2015. godine, a kojem aktuelni ugovor ističe na leto. Crveno-beli bi navodno želeli posao da završe ove zime.

Isti izvori navode i da je pored Crvene zvezde za potpis 27-godišnjeg golgetera zainteresovan i škotski Rendžers, dok je njegov menadžer Amir Ružnić istakao da je letos Sent Etjen odbio ponudu Dinama iz Kijeva.

– Sent Etjen mu tada nije dozvolio da ode, a onda je zamoljen da potpiše novi ugovor. Ali, od tada nijedan zvanični predlog na tu temu nije postavljen – rekao je Ružnić.

Berić je trenutno u nemolisti trenera Sent Etjena i veoma malo igra, iako su ga platili 7.5 miliona. Nema sumnje da se Berić raspitao o Zvezdi preko svog saigrača Nevena Subotića koji je svojevremeno nosio dres reprzentacije Srbije i koji dobro poznaje stvari u regionu.

Vrhunac svoje karijere dostigao je pre tri godine dok je nosio dres Rapida iz Beča kada je postigao 27 golova na 33 utakmice u Austrijskoj prvoj ligi.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima više nego ozbiljnu konkurenciju u špicu napada. Pod ugovorom su Milan Pavkov, Ričmond Boaći i talentovani Dejan Joveljić, dok je na pozajmici do kraja sezone Nikola Stojiljković.

Pitanje je samo ko od njih bi morao da ode kada bi Berić dobio.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/printscreen/@Eurofoot5

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter