Izvor:
02.01.2019 u 12:22
0

ORLOVI RAŠIRITE KRILA: Ronaldo se vraća u reprezentaciju Portugalije i igra u martu protiv Srbije!

Petostruki najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo izjavio je da će se ove godine vratiti u reprezentaciju Portugalije.

Ronaldo, strelac 85 golova na 154 utakmice za reprezentaciju, letos je nakon prelaska iz Reala u Juventus odlučio da "preskoči" Ligu nacija, ali predvodiće selekciju evropskog šampiona na startu kvalifikacija za EURO 2020, kao i na završnom turniru Lige nacija na domaćem terenu.

– U dogovoru sa stručnim štabom, nije me bilo u Ligi nacija, imam 33 godine, menjao sam zemlju i klub i bilo mi je potrebno vreme. Ali, sad sam ponovo tu – izjavio je Ronaldo za Rekord.

Portugalija na startu kvalifikacija za EURO 2020 dočekuje Poljsku 22. marta, a tri dana kasnije u Lisabon stiže Srbija.

U junu, u Portu, u polufinalu završnog turnira Lige nacija Portugalija igra protiv Švajcarske.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter