Izvor:
21.01.2019 u 09:58
0

NOV IGRAČ U ATLETIKU: Morata stiže na pozajmicu u redove Realovog gradskog rivala !

Napadač Čelsija Alvaro Morata vratiće se u rodni Madrid, ali na pozajmicu u redove Realovog gradskog rivala Atletika, piše radio Kadena Kope.

Morata, koji malo prilika dobija u Čelsiju kod menadžera Mauricija Sarija, dogovorio je sve uslove sa čelnicima "jorgandžija" i u narednih nekoliko dana biće ozvaničena pozajmica do kraja sezone.

Zanimljivo je da je Morata kao dete počeo da trenira u Atletiku, a potom je preko Hetafea stigao u omladinsku školu Real Madrida, gde je i počeo seniorsku karijeru.

Za prvi tim aktuelnog šampiona Evrope nastupao je ukupno pet sezona iz dva mandata, igrao je za Juventus, a u leto 2017. godine potpisao je za Čelsi u transferu vrednom 65 miliona evra.

Nije se snašao na Stamford bridžu, pa se sada pokušati da "osveži" karijeru u Atletiku u jakoj konkurenciji uz Antoana Grizmana, Dijega Koste i Nikole Kalinića, čiji je ostanak neizvestan.

Izvor : Tanjug
Foto : Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter