Izvor:
05.05.2016 u 16:01
0

ZIDAN: “Kraljevski” klub očekuje veoma težak meč!

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da su njegovi igrači uradili sjajan posao u polufinalu Lige šampiona protiv Mančester sitija, ali je i istakao da "kraljevski" klub još ništa nije osvojio.

Znali smo da će biti teško, ali smo na kraju uspeli, u finalu smo. Navijači su bili uz igrače od prvog minuta, to je dosta pomoglo… Finale će biti savršeno, ali sada moramo da uživamo u ovom trenutku. Ovo je važan dan– rekao je Zidan posle utakmice.

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se sinoć u finale Lige šampiona, pošto su na svom terenu u revanš utakmici polufinala pobedili Mančester siti sa 1:0.

U prvoj utakmici igranoj u Engleskoj nije bilo golova, pa je odluka o plasmanu u finale "pala" u Madridu na prepunom stadionu Santjago Bernabeu.

Madridjani će se u finalu Lige šampiona 28. maja na stadionu San Siro u Milanu sastati s gradskim rivalom Atletikom, koji je u polufinalu eliminisao Bajern Minhen.

Veoma sam srećan, ne samo zbog sebe. Srećan sam zbog igrača jer su uradili odličan posao. Moramo da uživamo u ovom trenutku, ali još ništa nismo osvojili. Znamo da nas čeka težak meč 28. maja– rekao je Zidan.

Real i Atletiko Madrid će se za titulu u Ligi šampiona boriti drugi put u poslednje tri sezone. U finalu 2014. godine slavio je Real sa 4:1 i tada osvojio svoj deseti trofej u Ligi šampiona.

Beta
Foto: Twitter/AS English

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter